Cine suntem?

Cu o vechime de aproape patru ani in Romania, grupul lunar de coaching din Bucuresti este initiativa scolii de coaching Noble Manhattan. Prin intermediul intalnirilor lunare iti oferim un mediu de suport si practica de coaching dar si contact direct cu o comunitate de oameni pasionati si interesati de domeniul coaching-ului. Grupul se adreseaza practicantilor de coaching: persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching, dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau vor sa beneficieze de o sedinta de coaching gratuita.


Echipa

Alina Buzatu - Coach Support Leader
Noble Manhattan


M-am alaturat in toamna anului 2010 echipei grupului de coaching din Bucuresti, initiativa Noble Manhattan, datorita oportunitatilor de a practica coaching-ul, de a participa la formarea unei comunitati de oameni deosebiti, pasionati si interesati de coaching si de a inlesni intalniri si discutii cu invitati si speakeri exceptionali. 

Pentru mine este o placere si o bucurie sa coordonez grupul de coaching Noble Manhattan din Bucuresti pentru ca imi ofera posibilitatea de a fi alaturi de oameni pasionati de coaching si mai ales sansa de a promova coaching-ul in Romania.

Consider ca finalizarea Ciberneticii m-a ajutat sa-mi formez o viziune structurata si logica asupra lucrurilor si ca acesta pregatire, alaturi de pasiunea mea pentru oameni, curiozitatea si dorinta de a intelege ce anume ne modeleaza comportamentul si nevoile, ma sustine in felul in care abordez sedintele de coaching.

In prezent, lucrez cu personale orientate pe actiune si obtinerea de rezultate, care sunt dispuse sa faca schimbari majore in viata lor, prin coaching. Email: contact@alinabuzatu.ro
              alina.buzatu@noble-manhattan.com
 Tel.:     0741.034.773Anca Tomoroga -  IT Manager


Cred ca oricine poate beneficia de coaching si poate aduce  oricand un plus de valoare in viata lui. Imi place sa invat in permanenta ceva nou si de aceea m-am bucurat sa intru in echipa Coaching Support Group. Am terminat Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in 2006 si un master in resurse umane in cadrul SNSPA in 2010. Consider ca exista o imbinare frumoasa intre psihologie si coaching si imi doresc ca pe viitor sa realizez acest lucru. 


Am experienta in consultanta HR, am coordonat proiecte de evaluare a performantelor si am participat la diagnoze organizationale, iar de un an si jumatate m-am orientat catre domeniul online.  De asemenea coordonez studii asupra angajatilor din Romania din diverse domenii (satisfactia muncii, echilibrul munca-viata personala etc).E-mail: anca.tomoroga@gmail.com


Tel: 0722.638.220
www.blogdehr.ro


Lorena Cioroianu - PR ManagerImi plac oamenii, si mai mult cei alaturi de care timpul zboara parca si capata valori noi. Imi plac oamenii pasionati si cei care nu se sfiesc sa isi dedice viata unor scopuri in care cred.
M-am alaturat cu bucurie echipei Coaching Support Grup, in calitate de PR Manager si am aderat cu incantare initiativelor Noble Manhattan de dezvoltare a comunitatii de coaching din Romania.
In prezent sunt Life and Executive Coach in formare in cadrul scolii cu traditie Noble Manhattan UK, si am urmat cursurile unui masterat in resurse umane din cadrul SNSPA, fiind totodata absolventa de studii lingvistice si istorie.
Detin o experienta de peste 6 ani in domeniul resurselor umane, atat in mediul de consultanta, cat si cel organizational, gestionand proiecte diverse de recrutare, management al talentelor sau training. De asemenea, in calitate de Trainer intern, dezvolt si livrez cursuri pe tematici de soft-skills precum: inteligenta emotionala, gandire laterala, comunicare de impact si asertivitate, time management si leadership.
Skype: lorena.cioroianu
E-mail: lorena.cioroianu@yahoo.com
Tel: 0722 247827

Oana Mihailescu - Education Manager

Desi am terminat facutatea cu profilul Marketing si Afaceri Economice profesionale domeniul care ma pasioneaza si prezinta cel mai mare interes pentru mine este dezvoltare personala, coaching si
training.

De peste 6 ani de zile sunt activa in lumea dezvoltarii personale prin participarea si implicarea in cursuri de comunicare, leadeship, autocunoastere, citire si invatare rapida, management.

La momentul actual sunt prezenta in cadrul echipelor Noble Manhattan, Empower, grupului de coaching din Bucuresti si nu in ultimul rand in viata familiei mele alaturi de sotul meu si cei doi copii minunati.

E-mail: oana.mihailescu@noble-manhattan.com
Tel.:      0744.861.659

Cristina Eremia - Talks Manager

Cristina Eremia este Career Coach cu formare in NLP Coaching si Gestalt Organizational, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei in 2003. Are peste 9 ani de experienţă în domeniul resurselor umane, in consultanţă si multinationale, coordonand procese de dezvoltare organizationala, training, evaluare, recrutare, talent management. Practica life coaching si organizational din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relatiei manager-echipa, optimizare relationala.
 "Am ales coaching-ul ca profesie deoarece iubesc contactul profund cu oamenii, cred ca avem resurse pe care nu le folosim si care se pot activa in relatie cu o constiinta oglinda, care poate atinge prin cuvant si prezenta zone insuficient valorizate. Cred in Oameni si actualizarea potentialului lor latent, cred in Valoare si valori. Cred ca orice om are nevoie de atentie, continere si relatie  pentru a se intelege, a se dezvolta si a-si optimiza modul de functionare.
 Am raspuns cu placere invitatiei echipei de a ma alatura in promovarea acestor evenimente, continuand astfel sa contribui la dezvoltarea coaching-ului in Romania. Ma bucur sa am un rol care imi permite sa sustin dezvoltarea comunitatii de coaching si cresterea awareness-ului vizavi de aceasta profesie."


www.topcoach.ro/coach-cristina-eremia
 E-mail: cristina@transformationart.net
Tel.: 0726.602.037


Andreea Gabor - Sergent at Arms
Alaturi de oameni profesionisti am descoperit beneficiile trainingului si mai tarziu ale coachingului. Sunt activitati care ma implinesc, ma antreneaza si cred cu adevarat ca functioneaza, avand un rezultat extraordinar pentru cei care fac ceva pentru a-l obtine
.
Este minunat cum intr-un cadru profesional poti sa te dezvolti personal , iar vestea buna este ca “there is no limit” ! Putem urca atat de sus cat ne dorim, gasind mereu valoare si resurse interioare pentru a merge mai departe.

Au trecut 9 ani de cand mi-am descoperit pasiunea pentru dezvoltare personala si training, iar de atunci sunt in continua cautare de experiente pozitive. Facultatea de psihologie, alaturi de toate celelalte cursuri de dezvoltare personala si profesionala pe care le-am uramt, m-au determinat sa-mi urmez pasiunea.

Ma bucur ca fac parte din echipa de Coaching Support Group, unde imi propun sa imi dezvolt pasiunea si unde voi contribui cu toate resursele pe care mi le-am descoperit pana acum.

 
E-mail: andreeeagabor@gmail.com
Tel: 0729. 220.120Monica Chiper - Secretary 


M-am format ca om al cifrelor. În 1994 am absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti. Am avut şansa ca de la bun început să lucrez în resurse umane. Cu cifre, dar mai ales cu oameni. Aşa că, în 2008 mi-am luat şi licenţa în Psihologie.
Am urmat apoi formarea în NLP Practitioner şi NLP Master. Iar din vara lui 2012 m-am înscris la cursurile Noble Manhattan Coaching.
Vreau să-i ajut pe oameni să-şi descopere profesia potrivită.
Să-şi transforme pasiunile în profesie şi profesia în pasiune.

Tel: 0723. 288.670


Ne gasiti si pe: 

Click aici 


Click aiciNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu