miercuri, 21 septembrie 2011

Coaching si Antreprenoriat

Săptămâna trecută a avut loc primul eveniment Coaching Support Group din toamna aceasta. Coaching Support Group – București este un program de întâlniri lunare, dezvoltat de către Noble Manhattan U.K. împreună cu Alina Buzatu – Coach Support Leader și echipa din care fac parte: Andreea Voroneanu, Cristina Eremia, Paul Costin, Irina Toma, Brîndușa Bulașa și Carmen Popișteanu. 
Evenimentele sunt destinate celor interesați de dezvoltarea personală și profesională prin coaching. În aceste întâlniri veți găsi soluții practice de dezvoltare a businessului, networking, noutăți privind piața coachingului din Romania, toate concentrate în 2 ore de discuții interesante.
Invitatul evenimentului de săptămâna trecută a fost Vlad Stan. Cu o experiență de peste 12 ani în antreprenoriat, Vlad Stan crează în 2009 Bucharest Hubb – un spațiu de lucru dedicat antreprenorilor online, extrem de bine primit și apreciat. Momentan, prin proiectul lui de suflet, Business Design Accademy, Vlad dă un impuls fantastic de energie celor care vor să-și înceapă propriul business.
Un speaker carismatic și un foarte bun antreprenor care și-a creat un nume respectat și apreciat în România prin susținerea de workshop-uri, seminarii, grupuri de networking pe teme legate de business, antreprenoriat și dezvoltare personala, Vlad Stan, a vorbit la Coaching Support Group despre antreprenoriat si coaching.
Dupa eveniment, Vlad Stan a declarat:
“Mulțumesc Alinei Buzatu pentru invitație și mă bucur că am putut fi de folos pentru participanții de la Coaching Support Group București.
Cred că cea mai mare nevoie în coaching e să înțelegi exact pe cine vrei să ajuți, care e nevoia lui și chiar și la cum o poți face ar putea apare noi metode creative în loc de actualul sistem de coaching. 
Ca orice business, cel din zona de coaching are nevoie de instrumente și tehnici specifice unui antreprenor. Invităm oamenii interesați de dezvoltarea propriului business la workshop-ul de mindset design for business.”
În paralel, feedback-urile participanților au inclus aprecieri atât despre utilitatea ideilor vehiculate și a discutiilor, cât si despre oportunitatea de a crea conexiuni valoroase cu profesioniști interesați de calitatea muncii lor.
Mai multe detalii despre compania Noble Manhattan care organizează Coaching Support Group, precum și despre programele de coaching în derulare, gasiți aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu