vineri, 11 mai 2012

Invitatie la Coaching Support Group

Echipa Coaching Support Group Bucuresti va invita pe data de 17 mai 2012, intre orele 18:30 - 21:00 la intalnirea cu tema:

Coaching versus terapieCristina Manole este autor si expert al revistei Psychologies, are 12 ani experienta in sustinerea de traing-uri, 15 ani experienta in psihoterapie, 4 ani experienta in coaching, 9 ani de experienta ca antreprenor si manager, 8 ani de dezvoltare personala.   Un invitat de marca si care va aduce cu siguranta multa valoare intalnirii de joi, 17 mai, la care va asteptam cu drag.
Programul evenimentului este:
  18:30-18:45: Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
  18:45-19:00: Introducere invitat si prezentarea grupului de suport
  19:00-20:00: Sesiune de discutii, invitat Cristina Manole
  20:00-21:00: Activitati desfasurate in paralel: Sesiuni de coaching demonstrativ, oferite invitatilor/ Grup de discutii.

Coaching Support Group - Bucuresti este un program de intalniri lunare, dezvoltat de catre Noble Manhattan Coaching U.K., coordonat de Alina Buzatu - Coach Support Leader si echipa din care fac parte: Ana Maria Vrinceanu, Cristina Eremia, Irina Toma, Oana Mihailescu si Paul Adrian Costin. Descoperiti mai multe despre noi aici

Evenimentul este destinat celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala prin coaching. Prin participarea la aceste intalniri veti descoperi solutii practice de dezvoltare a businessului, networking, noutati privind piata coaching-ului din Romania, toate concentrate in 2 ore de discutii interactive. Evenimente similare au loc in toate marile orase din tara.

Participarea la eveniment se face numai pe baza de inregistare!

Avem doar 25 de locuri disponibile, rezerva-ti si tu unul AICI

Locatia: Avalon Management, ”Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala”, partener Noble Manhattan
Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1 (harta)

Persoana de contact: Paul Adrian Costin, paul.costin@ avalonmanagement.ro;
Tel. 0744 365 569

Participarea la eveniment presupune o contributie de 20 RON.

   
Va asteptam cu drag!
Echipa Coaching Support Group Bucuresti

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu