marți, 19 iunie 2012

Sunt Performanta si sunt intens discutata

Articol scris de Anca Tomoroga

 Salut! Daca ai inceput sa citesti articolul inseamna ca ti-a trezit interesul titlul... sau numai persoana mea. Te-ai gandit des la mine, nu? Ma cauti si te intrebi de ce anume ai nevoie ca sa fiu prezenta in fiecare activitate din viata ta.
Am fost subiectul de discutie in cadrul intalnirii lunii iunie de la Coaching Support Group, moderata de Rodica Obancea. Participantii au povestit intalnirile cu mine, cum m-au cunoscut si ce resurse au accesat ca sa ii insotesc in tot ceea ce fac.
Stii ca nu ma poti cunoaste singur? Pentru a ma aduce langa tine ai nevoie de ceilalti, nu poti fi foarte bun fara sa ai si aportul celorlalti. Admiri sportivii care fac performanta sau oamenii de afaceri care au succes? Chiar daca ei primesc ovatiile multumii sau renumele in domeniu, in spatele lor exista antrenori (ai fizicului sau ai mintii), mentori, medici sau profesori si... familii care ii sustin.


Pe 14 iunie au fost generate perspective noi despre mine, iar participantii si-au dat seama sau si-au reamintit ca ei trebuie sa ma constientizeze ca sa dispara teama unui posibil esec. Oamenii ma vad in mod diferit, chiar daca ma striga pe acelasi nume si au nevoie de resurse diferite pentru a ajunge la mine. Sunt ca un cameleon, nu doar pentru persoane diferite, ci si pentru acelasi om in perioade diferite din viata sa. Azi am forma succesului unui proiect, maine sunt un premiu la un concurs, mai tarziu iau forma armoniei intre ceea ce ne dorim sa facem si ce facem cu adevarat.
Pentru a ma cunoaste trebuie sa accepti sa te intalnesti cu prietena mea, Provocarea.  Iar cand apare langa tine sa o primesti sa iti fie partenera de drum, sa stii ca poti sa o accepti in viata ta in mod natural si sa te imprietenesti cu ea ca sa nu o mai vezi ca pe ceva ce iti da fiori. Pentru ca, draga cititorule, numai asa ma vei cunoaste si vei simti bucuria unei reusite.
Rodica Obancea, invitatul evenimentului, a povestit cum a legat o prietenie stransa cu mine abordand provocarile... jucandu-se si neuitand ca partea ludica exista in fiecare om, chiar daca a trecut de ceva vreme de varsta copilariei. Tu cand ai facut asta ultima data?

Daca ai fost participant la evenimentul lunii iunie, astept sa imi povestesti cum a fost intalnirea.
Daca nu ai venit, te invit sa imi spui ce insemn eu pentru tine si cum iti doresti sa fiu prezenta in viata ta.

Cu drag astept sa te cunosc,
Performanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu