miercuri, 26 septembrie 2012

Christian Scholtes, invitatul lunii octombrie

Daca de obicei ne intalnim in a doua joi din luna, in octombrie ne grabim cu evenimentul pentru ca suntem nerabdatori sa ne bucuram cu o tema foarte interesanta.

Asadar, pe 4 octombrie, incepand cu ora 18.30, ne punem pe (re)scris povesti. Nu orice fel de povesti, vom vorbi la Coaching Support Group despre "Rescrierea povestii personale prin coaching".

Christian Scholtes (invitatul intalnirii) ne va indruma in acest demers si ne va povesti ce inseamna aceasta actiune. Mai multe detalii aici.


Cine este povestitorul?


Christian are 12 ani de experienta in consultanta de resurse umane, timp in care a livrat servicii profesionale in Romania, Austria, Bulgaria, Moldova, Polonia si Serbia.

Cele mai importante calificari ale lui Christian se refera la programe de training, coaching, facilitare, management al schimbarii si definire a infrastructurii de resurse umane.

A fost invitat frecvent ca speaker pe teme privind dezvoltarea organizationala si a scris articole asupra acestor subiecte in media de business.

Este, de asemenea, profesor asociat la Masteratul de Formare a Formatorilor, din cadrul Universitatii Bucuresti.

Christian a fost nominalizat in 2008, 2010 si 2011 la premiul de "Coach al Anului", in cadrul galei Business-Edu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu