joi, 10 noiembrie 2011

Coachingul de echipa


Dragii nostri pasionati de coaching, salutare :)

Luna noiembrie este incarcata in evenimente de coaching, chiar zilele astea desfasurandu-se si Conferinta Challenges of Coaching: editia a III-a. Semn bun pentru comunitatea noastra care se extinde si devine mai puternica. Si bine face, pentru ca se stie: „Coaching is MAD (Makes A Difference)”.

Pe 17 noiembrie, între orele 18:30 – 21:00, la Coaching Support Group Bucuresti, exploram ce inseamna Coachingul de echipa.

Casandra Bischoff, coach si manager al firmei ACT Consulting & Coaching de 4 ani, ne propune o sesiune de 30 de minute de coaching de echipa, urmata de o sesiune de observatii si feedback.

Coaching-ul de echipa are o dinamica diferita de coaching-ul individual, pentru ca transcende nivelul individualitatilor si lucreaza cu ansamblul echipei. Cum sa observi si sa influentezi dinamicile ineficiente care iau din energia echipei – si cum sa sustii echipa sa isi „reformateze” interactiunile vizibile sau subtile pentru a deveni mai eficienta – sau pentru a deveni cu adevarat o echipa?

Iata un subiect pasionant pentru orice coach sau membru al unei echipe!

Iar noi va garantam ca veti avea multe de aflat de la Casandra Bischoff care este coach executiv şi de echipă din 2008. Lucrează în prezent cu echipe în bănci şi clienţi individuali din România, Ungaria, Belgia şi Anglia. Vine în coaching cu o experienţă de peste 10 ani în management de proiect, training şi 5 ani de consultanţă pentru instituţii internaţionale din România, USA şi Serbia.

Avem doar 25 de locuri, rezerva-ti si tu unul AICI:

Programul intalnirii (joi, 17 noiembrie, intre 18:30 – 21:00):
18:30-20:00: Sesiune de discuții alaturi de Casandra Bischoff
20:00-21:00: Activități desfășurate în paralel:
Peer coaching/ Sesiuni de coaching gratis oferite invitaților/ Grup de discuții.

Locația: Centrul de training Noble Manhattan în cadrul Avalon Management
(Avalon Management-”Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala” este partener Noble Manhattan; persoana de contact: Paul Adrian Costin, avalon.management.office@gmail.com; tel. 0744 365 569)
Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1 (harta).

Participarea presupune o contribuție de 20 RON.

Hai si tu alaturi de noi! Participarea la eveniment se face numai pe baza de inregistare; inscrie-te acum AICI.

Echipa Coaching Support Group Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu